Journalistens skriverier

Artikler om jobliv, rejser og spændende mennesker.

Ord med hjerteblod

Her på siden har jeg samlet nogle af de artikler, jeg har skrevet med allermest hjerteblod henover 15 år. Der er artikelserien om vores families jordomrejse i 2004-05. I seks artikler kommer jeg omkring USA, Cook-øerne, Australien, Thailand, Laos og Vietnam.

Der er også en artikelserie om at få det bedste ud af de lokale udflugtssteder omkring Horsens.

Blandt de nyere artikler er nogle om arbejdsliv og udfordringerne i for en tid at stå udenfor det almindelige arbejdsmarked.

Mød min nye chef!

Mød min nye chef!

Jeg springer ud som selvstændig. Ikke i et flyvende hovedspring, men efter en langsom tilvænning til vandet. Skridt for skridt har jeg bevæget mig ud i det blå ocean. Nu har jeg taget de første svømmetag, efter jeg har vænnet mig til temperaturen og trippet med fødderne på havbunden i lang tid.

Google Succes Online på vej rundt i Danmark

Google Succes Online på vej rundt i Danmark

Google og deres partnere vil styrke den digitale udvikling og tilbyder gratis workshops på deres tur rundt i landet. 11 byer gæstes hver i to dage og tager mod alle interesserede i ’Bussen’.

Kan man prikke sig til gode vaner?

Kan man prikke sig til gode vaner?

EKSPERIMENT: For et halvt år siden deltog jeg i et foredrag med Jon Kjær Nielsen, der med egne ord er ekspert i arbejdsglæde. Med sprudlende overskud fortalte han om, hvordan man kan få gode vaner med små prikker på et skema.

Kronik: Aldrig fri

Kronik: Aldrig fri

Følgende kronik blev bragt i Weekendavisen uge 41 2018 ’Du kan da ikke have travlt, du har jo ikke noget arbejde.’ Bemærkningen kommer henkastet og med et smil under et skolebestyrelsesmøde fra en af de andre forældre. Jeg føler det som en lige højre i...

Pin It on Pinterest

Share This