Birgit Juel Martinsen

Kontakt mig her: Tlf. 26 13 72 60 – mail: birgitjm@gmail.com

Den korte version

Jeg arbejder med kommunikation og markedsføring i mange afskygninger.

I mange år har jeg arbejdet som kommunikationskonsulent og projektleder med fokus på it og uddannelse.

Jeg er født i 1969 i Vejle, men har siden 1996 boet i Horsens med min mand og tre sønner.

Den lidt længere version

Som barn elskede jeg at lave mad og bage. Indtil 7. klasse var jeg overbevist om, jeg skulle være kok. I dag udlever jeg den del ved at bage det meste af vores brød selv.

Jeg er glad for tal og logiske sammenhænge, så jeg blev matematisk student og ville egentlig have læst biologi. Men min dansklærers reaktion på min første stil på studenterkurset var: ‘Du skal være journalist!’. Den skrivende del af mig trak så meget, at jeg skiftede spor til litteraturvidenskab, kulturformidling og journalistik.

I 2015 trak min forkærlighed for tal i mig igen, og jeg gik i gang med HD-studier i Marketing Management. Her fem fag senere har jeg papir på, at en humanist kan have styr på målinger, resultater og calls to action.

Den nørdede version

Da jeg blev færdig på universitetet buldrede it-toget frem. Det var lige omkring den tid, vi alle kom på internettet.

Efter et års tid som dansklærer på VUC kom jeg med på otte måneders it-kursus, der klædte mig på til et arbejdsliv foran en skærm med forståelse for koderne. Den kombination blev min adgangsbillet til at formidle anvendelsen af it i uddannelsessektoren.

De sociale medier væltede ind over os midt i nullerne, og jeg kastede mig nysgerrigt over dem. Jeg så dem fra starten som en vigtig del af kommunikationspaletten. Vi brugte lang tid på at udvikle strategien, da Undervisningsministeriet skulle have en Facebook-profil. Senere holdt jeg et vågent øje med SkoleIntras profil, så vi kunne reagere hensigtsmæssigt, når forældre skældte ud – eller roste – ForældreIntra.

 

Se mere på mine profiler

Kontakt mig her!

Pin It on Pinterest

Share This