Om Birgit

Journalist, kommunikationskonsulent og forfatter – blandt andet.

Birgit Juel Martinsen

Kontakt mig her: Tlf. 26 13 72 60 – mail: birgitjm@gmail.com

Egentlig er jeg lidt af en generalist. Jeg er matematisk student og var vild med biologi, men min dansklærers reaktion på min første stil var: ‘Du skal være journalist!’

Litteraturen fik mit hjerte, og jeg valgte at uddanne mig i litteraturvidenskab. Det har både været en velsignelse og en forbandelse. En velsignelse fordi jeg har kunnet fordybe mig i alverdens smukke tekster og selv har skrevet meget. En forbandelse fordi det har været svært at finde  den helt rette hylde i arbejdslivet, hver der både er plads til litteraten og generalisten.

Jeg har arbejdet som dansklærer, redaktør og AC-medarbejder. Sammenlagt 14 år af mit arbejdsliv har jeg været kommunikationskonsulent i Styrelsen for It & Læring og Undervisningsminsteriet.

Den private Birgit er en kvinde midt i livet. Gift med min ungdomskæreste og stolt mor til tre drenge. De to ældste er flyttet hjemmefra, og vores efternøler er en selvhjulpen tween.

I øjeblikket har jeg arbejdsplads hos mig selv. Jeg skriver. Jeg søger arbejde, og jeg vandrer som pilgrim for at finde meningen med det hele.

Se min faglige profil på LinkedIn.

Født i Vejle

Uddannet i Odense

Gift med Jacob

Sønner

“Livet er ikke bare noget, der skal overstås, indtil man dør. Det er en gave, hver morgen man vågner. Der var lige en dag mere til en.”

Fra ‘Tro, håb og kærlighed – en historie om kræft’

Det er vigtigt for mig

Jeg opdagede tidligt, at sproget kan noget særligt. Med sproget kan man formidle følelser, idéer og historier. De store forfattere kan ændre verden med deres evne til at åbne øjnene hos deres læsere. Sproget er for mig både leg og arbejde. Jeg leger med kortprosa, skriver artikler professionelt og udfordrer mig selv som forfatter.

 

Nu har jeg besluttet mig for at skrive på en ny måde. Jeg har startet en blog.

I bloggen vil jeg dele ny viden, jeg samler op og fortælle om udfordringer, jeg møder på min vej.

Og så vil jeg dele glæder og sorger som livet former sig, når man er midt i livet og har ambitioner om at få det bedste ud af det.

Billederne på hjemmesiden

Langt de fleste af billederne på min hjemmeside har jeg selv taget. Jeg elsker at dokumentere min hverdag og har altid fotograferet.

Jeg deler billeder på Instagram, tips på Google+, min professionelle profil på LinkedIn og nyheder om mit forfatterskab på Facebook.

 

Følg mig her:

Kontakt

Pin It on Pinterest

Share This