Mangler du en tekstforfatter?

Med mere at byde på end gode tekster.

Freelanceopgaver

Måske mangler jeres virksomhed kompetencer indenfor kommunikation og marketing – men I har ikke brug for en fuldtidsmedarbejder. Med en aftale med mig kan I trække på de stærkeste kompetencer enkelte dage eller timer om ugen.

Måske oplever I perioder med spidsbelastning, hvor kernemedarbejderne ikke kan nå alle opgaverne? Jeg tilbyder den fleksible løsning.

Med mine mange års erfaring som kommunikationskonsulent og marketing manager kender jeg jeres arbejdsforhold og kan glide direkte ind og tage fat på opgaverne. Jeg er hurtig til at lære nyt, og trækker på solid erfaring og uddannelse.

Skriv til mig på kontaktformularen i bunden af siden. Du kan også ringe til mig på tlf. 26 13 72 60.

l

Tekster

Jeg har arbejdet professionelt med tekst i mange år, men går stadig til hver en tekst med ydmyghed. En god tekst kræver forståelse for modtager og sammenhæng.

w

Kommunikation

Blogindlæg, artikler, kundecases eller webtekst. Uanset hvad skal modtager, afsender, medie og budskab være på plads for at nå i mål.

Marketing

Jeg hjælper dig med det gode indhold til Content Marketing. Organisering og produktion til email-marketing. Opdatering og vedligehold af hjemmesiden.

Blogger

Er det svært at få skrevet blogindlæggene til din blog?

Tag det roligt. Jeg kan skrive dem for dig. Jeg sætter mig ind i det område, din blog handler om og hjælper dig med at finde emner og skriver indlæggene. SEO er en selvfølge, og jeg hjælper dig også gerne med at dele blogindlæggene i dit nyhedsbrev eller på de sociale medier.

Min egen blog og bøgerne

Som bogblogger anmelder jeg fagbøger for forskellige forlag.

Er du interesseret i et samarbejde, så kontakt mig i formularen herunder.

Øje for detaljen

Langt de fleste af billederne på min hjemmeside har jeg selv taget.

Skal jeg skrive for dig, kan jeg også sørge for billederne til artiklen.

Lad mig høre fra dig!

Pin It on Pinterest

Share This