Da Endelave Aktiv Ø inviterede på vandring øen rundt i sommerferien 2018, blev det en stor succes. I uge 42 går vi igen rundt på de vilde kaniners ø. Du kan vælge mellem den lange Kanino eller Mini-Kaninoen. Og begge dele kan du klare på en dagstur med færgen.

På Kaninoen går vi de 21 km hele øen rundt. På Mini-Kaninoen går vi  12 km rundt om det fredede område Øvre på Endelaves nordspids.

Mini-Kaninoen

Mini-Kaninoen foregår onsdag den 17. oktober 2018. Vi mødes ved servicebygningen på Endelave Havn kl. 9.45 – eller lige efter færgen er kommet ind. Mini-Kaninoen er på ca. 12 kilometer. Det meste af ruten er på grusvej og et mindre stykke er på asfalt. Vi går ikke på løse sten. Medbring drikkevarer og evt. en snack, så du ikke går sukkerkold.

Kaninoen

Kaninoen foregår fredag den 19. oktober 2018. Her mødes vi også, når færgen kommer ind 9.45 ved havnens servicebygning. Turen varer ca 6 timer. Vi går i et roligt tempo, hvor der er plads til alle. For dem, der gerne vil ud over stepperne, vil ruten være markeret de få steder, hvor der kan være tvivl om retningen. Vi går på både sten- og sandstrand, grusveje, stier og en smule asfalt. Vi laver et stop på Lynger, hvor der er mulighed for at låne toilet og få fyldt vandflaskerne op. Medbring drikkevarer og madpakke.

Læs en beskrivelse af ruten i opslaget fra sommeren 2018.

For begge ruter gælder, at godt fodtøj anbefales, og påklædning skal være passende til vejret. Vi holder passende pauser undervejs.

‘Tilmelding’ på Facebook

Turene er gratis. Der er ingen tilmelding, men du må meget gerne melde din interesse eller endnu bedre deltagelse på Endelave Aktiv Øs begivenheder på Facebook. Find dem her:

Mini-Kanino – 17. oktober 2018 kl. 9.45-13

Kanino – 19. oktober 2018 kl. 9.45-15.30

Alle er velkomne! 

Der foregår også mange andre ting på Endelave i efterårsferien. Læs mere her på øens hjemmeside.