Har du lyst til at få en unik oplevelse og være en af de første til at opleve en Writers Walk, så er det nu, du skal slå til.

Hvis du læste mit seneste blogindlæg, så ved du, at jeg er i fuld gang med at lave min egen enmandsvirksomhed. Der er forbløffende mange detaljer at få styr på – og måske en lille smule perfektionisme, der får lov at stjæle noget tid i processen. Derfor kommer denne invitation til at afprøve mit koncept med en kort deadline. Jeg vil nemlig gerne nå at afprøve Writers Walk inden 2020 rinder ud.

I 2021 åbner jeg Writers Walk, men allerede i december holder jeg en prøvetur. Jeg holder den på Endelave, hvor vi kommer til at holde skrivepauser i Lægeurtehaven.

Program for dagen

Du skal selv sørge for færgebilletten og tage færgen til Endelave. Billetten bestilles og betales på færgens hjemmeside. Lørdag den 12. december er der afgang 9.45 fra Snaptun. Bus 104 forbinder Snaptun med Horsens og Juelsminde, hvis du ikke er i bil.

Jeg tager imod dig på Endelave havn og introducerer til dagen, når I ankommer. Dagen består af en vandretur delt op i etaper med skrivestop undervejs. Vi kommer til at gå 8-9 km i alt. Skrivepauserne holder vi i Lægeurtehavens café (den er vinterlukket) og i mit sommerhus på Lynger. Jeg sørger for dagens forplejning.

Vi slutter dagen med at gå tilbage til havnen, hvor jeg sender dig afsted med færgen kl. 16.10. Du er tilbage på havnen i Snaptun kl. 17.15.

Hvad er ”Writers Walk”?

Writers Walk betyder ”forfatterens vandretur”. Men du skal ikke være forfatter for at deltage i en Writers Walk. Tværtimod vil jeg med Writers Walk inspirere dig til at komme i gang med at skrive.

En Writers Walk er for dig der:

  • gerne vil skrive, men går i stå, når du sidder foran det blanke papir eller den blinkende cursor på skærmen
  • har en kritisk overdommer siddende på skulderen som siger, at det du skriver ikke er godt nok
  • er gået i stå med at skrive og har brug for et skub til at komme videre
  • vil bruge skriften til at fortælle din egen historie

Hvad koster det?

Da du kommer til at hjælpe mig med at finpudse konceptet, kommer du på Writers Walk til kostpris. Det vil sige: Du skal selv betale færgebilletten (100 kr.), men derudover kun 100 kr. for forplejning mv.

Til gengæld får du frokost, kaffe og kage og en dag med oplevelser og skriveøvelser på Endelave.

Meld dig til ved at udfylde tilmeldingsformularen herunder. Der er plads til 8 deltagere på holdet, og pladserne fyldes efter først til mølle-princippet.

Sådan har andre oplevet en Writers Walk

Dit koncept med at blande natur og skrivning sammen passer fint til mig og jeg tror at mange vil føle det samme. Følelsen at velvære i sindet som naturen kan give, blandet med ord som bliver gemt på papiret, det kan kun være godt for os som føler verden vibrerer og gerne vil fange de lyriske strofer og fastholde dem.

Aase Nørgaard

Jeg opdagede, at jeg ikke har en skriveblokering. Det afhænger af rammerne og opgaven. Det var ikke svært at skrive til dine opgaver. Muligheden for fordybelse skabte ro og ordnede tankerne.

Tinna Knudsen

Stemningen på hele turen var rolig og afstressende. Der var mulighed for at snakke med de andre deltagere, og der var afsat tid til stilhed, hvor vi alle kunne nyde naturen og få ro til at tænke. Vi fik gode skriveøvelser undervejs på turen og fik indblik i hinandens skriverier.

Camilla Simonsen

Update 4. december: Turen den 12. december er fuldt booket

Du er meget velkommen til at sende formularen og skrive, hvis du gerne vil på venteliste eller have besked, når jeg har datoer for de næste ture.

Tilmelding til Writers Walk 12. december 2020

12 + 11 =

1 Kommentar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *